1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor Jobtoolz gebruikers

Hoe kan ik matrix types toevoegen/wijzigen?

Bekijk hier hoe je extra matrix types kan toevoegen of de bestaande types kan wijzigen.

• Ga naar 'Interim en selectie'

• Klik op Matrix interimkantoor. Onderstaande zal te zien zijn:

• Klik op 'Pas matrix types aan' en onderstaand venster zal verschijnen:

• Om een extra matrix type toe te voegen typ je onderaan bij 'Nieuwe type toevoegen' de gewenste tekst en klik op toevoegen.

Het nieuwe type zal je bovenaan zien verschijnen tussen de andere matrix types.

• Om een matrix type te bewerken klik je naast het gewenste type op het potlood.

• Pas aan naar de correcte tekst en klik op het vinkje:

Tip: indien je de types wenst te veranderen van volgorde kan je dit heel gemakkelijk doen door te klikken op het symbool met de drie strepen en te verslepen naar de gewenste plaats.