1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor Jobtoolz gebruikers

Hoe kan ik de coëfficiënten bekijken en vergelijken met andere interim- of selectiekantoren?

Ontdek hier hoe je snel de coëfficiënten kan bekijken van de verschillende interim- en selectiekantoren.

Om de verschillen te bekijken van de coëfficiËnten van alle interim- en selectiekantoren kan je dit zeer gemakkelijk doen door onderstaande stappen te volgen.

• Ga naar 'Interim en selectie'

• Klik op 'Matrix interimkantoor'.Onderstaande zal te zien zijn:

• Klik op Toon matrix

Je krijgt een overzicht van alle coëfficiënten die zijn ingegeven:

Om de coëfficiënten aan te passen van een bepaald interim- of selectiekantoor kan je het interim- of selectiekantoor bewerken. Bekijk hier hoe je dit kan doen

Als je snel de coëfficiënten van een bepaald interim- of selectiekantoor wil zien kan je klikken op 'Toon coëfficiënten' bij het gewenste kantoor.