Interviews module

Hier lees je hoe je via onze interviews module efficiënt je interviews kan opvolgen.

Links in de navigatiebalk kan je via het icoontje terecht bij interviews. Deze module biedt je een handig overzicht van alle interviews met je kandidaten en de huidige status ervan. Via deze view volg je gemakkelijk alles op.

Zoeken

De opvolging wordt vereenvoudigt door de zoekfunctie, alsook door de mogelijkheid om te filteren op de interviews.

• Via de knop Vandaag kan je met één klik alle interviews die die dag gepland staan tevoorschijn toveren.
  • Hetzelfde geldt voor de Afgelopen knop om de gedane interviews terug op te halen.
  • Daarnaast kan je gemakkelijk filteren via Filter toevoegen

Info

Wat kan je hier nu allemaal van info terugvinden?

1. Naam van de kandidaat - titel van het interview
    Vacature
  2. Foto of initialen van de gebruiker die het interview zal afnemen
  3. Status van het interview
  4. Datum en tijd van het interview
    1. Wanneer het interview bevestigd werd zal je de afgesproken datum en tijd zien staan.
    2. Bij een onbevestigd interview zal je de eerste volgende datum die voorgesteld werd, getoond worden met mogelijks x aantal andere tijdsloten
    3. Wanneer een interview geannuleerd werd zal er geen datum getoond worden.

Acties

Vanuit de interviews module kan je dan natuurlijk ook de nodige acties nemen.
Zoals het interview opstarten. Hiervoor hoef je enkel maar door te klikken op de kandidaat.

Daarnaast zitten er nog heel wat snelacties verborgen achter de 3 bolletjes :

• Herplannen : Je kan een bevestigd interview herplannen, door bv. de tijdsloten aan te passen.
  • Bewerken :  Je kan een onbevestigd interview bewerken, door bv. de locatie nog aan te passen.
  • Ga naar de kandidatenfiche : Wil je nog eens het CV van de kandidaat nalezen voor je aan het interview begint? Dan kan je gemakkelijk terug naar de kandidatenfiche.
  • Annuleren : Heb je ondertussen iemand in dienst genomen maar staat er nog een interview gepland? Dan kan je gemakkelijk je interview via deze view annuleren.
  • Verwijderen : Na een interview te verwijderen vind je hier niets meer van terug.