Ik wil een video in mijn vacature toevoegen maar ik heb geen Youtube of Vimeo url.

Zou je graag een testimonial filmpje toevoegen aan je vacature maar heb je liever niet dat deze online op youtube staat en teruggevonden kan worden? Lees dan hier hoe je dit kan omzeilen!

Je kan perfect een Youtube video op jullie jobsite plaatsen die verborgen op Youtube staat zodat die niet gevonden wordt indien iemand op Youtube naar jullie bedrijf zoekt.

Dit kunnen jullie bij onderstaande instellingen aanpassen in YouTube bij het opladen van de video :