Hoe voeg je ​Interne notities & bijlages toe bij vacatures?

Lees hier hoe je interne toelichting kan toevoegen aan vacatures.

Je kan bij elke vacature voor jezelf of je collega's bestanden en notitie's invoegen. Die zijn niet zichtbaar voor kandidaten, maar puur om intern bij te houden.

Je doet dit als volgt:

• Klik vanuit het overzicht op de gewenste vacature.
  • Klik helemaal bovenaan, links van de titel op het notitie icoontje:
  • Je kan nu een interne notitie of bijlage(s) invoegen bij deze vacature. Dit is puur voor jullie intern, en niet zichtbaar voor kandidaten.