Hoe voeg ik mijn interview vragen toe aan mijn interview?

In dit artikel lees je hoe je op 3 verschillende manieren vragen voor je interview kan inladen.

1. Standaard template gebruiken

• Je gaat naar het interview waarvoor je de kandidaat reeds een uitnodiging gestuurd hebt of je kiest bij bijvoorbeeld een telefonische screening om meteen een nieuw interview te starten.
  • Het volgende scherm wordt geopend.
  • Hier kies je voor de standaard template die je eerder ingesteld hebt via instellingen of via je vacature.
    Lees hier nog eens na hoe je dit makkelijk kan doen.
  • Automatisch worden de vragen in het interview geladen

2. Interview template kiezen

• Je gaat naar het interview waarvoor je de kandidaat reeds een uitnodiging gestuurd hebt of je kiest bij bijvoorbeeld een telefonische screening om meteen een nieuw interview te starten.
  • Je opent het interview.
  • Hier kies je voor Interview template kiezen
  • Daarna heb je de keuze om uit de verschillende templates die je voorbereid hebt via instellingen te kiezen en worden de vragen daarna automatisch ingeladen.

3. Nieuwe vragen toevoegen

• Je gaat naar het interview waarvoor je de kandidaat reeds een uitnodiging gestuurd hebt of je kiest bij bijvoorbeeld een telefonische screening om meteen een nieuw interview te starten.
  • Hier kies je voor Nieuwe vragen toevoegen
  • Je kan nu voor of tijdens het interview vragen toevoegen en het antwoord van de kandidaat formuleren.

• Tijdens het sollicitatiegesprek kan je alle antwoorden van de kandidaat snel noteren en meteen ook je persoonlijke feedback noteren.
  • Je kan ervoor of erna ook kiezen om dit af te drukken.
  • Klik na het einde van het interview op 'interview opslaan'.