Hoe voeg ik een vraag toe aan een interview template?

Ontdek hier hoe je vragen kan toevoegen bij jouw interview templates.

1. Ga naar instellingen en klik op Interview templates.
  2. Hier zie je alle interview templates die je momenteel hebt. Je kan kiezen om vragen te gaan toevoegen aan een bestaande of een nieuwe template (meer hierover in deze link).

Om een nieuwe interview vraag toe te voegen, ga je naar het gedeelte 'Jouw vragen', waar je het menu 'Nieuwe vraag' vindt.

3. Wanneer je hierop klikt, vind je een overzicht van alle vragen die hier al staan in opgeslagen. Je kan een nieuwe vraag toevoegen door deze hierin te typen en dan op enter te duwen of op toevoegen te klikken.

4. Je vraag is nu opgeslagen en kan ook voor andere templates gebruikt worden.