Hoe stel ik een videosollicitatie in op het sollicitatieformulier?

Ontdek hoe je dankzij Jobortunity een videosollicitatie kan doen.

Door een koppeling te leggen met Jobortunity, kan je je sollicitatieformulier een paar levels hoger tillen! Je hebt dan de mogelijkheid om in je sollicitatieformulier een jobfie (video van 30sec) van je kandidaten te vragen.

Die krijg je dan binnen in je kandidatenfiche en je kan een eerste schifting doen op basis van de korte video's van je kandidaten! 👌

Nog geen account op Jobortunity? Vraag je proefperiode aan.

• We bieden je volledig gratis een proefperiode van 30 dagen aan. Zo ben je zeker dat dit iets voor jou is.
  • Wij maken voor jou een account op Jobortunity.
  • We nemen contact met je op om je uit te leggen hoe het werkt.

Heb je al een account? koppel dat dan meteen in Jobtoolz:

• Ga naar de settings-tab
  • Scroll naar onderen tot bij 'integraties'.
  • Koppel daar met Jobortunity. Je doet dit door de API sleutel van je Jobfie plug-in daar in te geven. Da's de code die je hier terugvindt naast de titel van je plug-in.

Stel nu jobfie-vragen in op je sollicitatieformulier:

• Zoek de gewenste vacature en klik op het potloodje om ze te bewerken.
  • Ga naar stap 2: het sollicitatieformulier.
  • Scroll naar onderen en kies voor "nieuwe vraag toevoegen".
  • Kies voor "jobfie video interview vraag en typ je vraag in.
  • Je kan tot maximum 3 jobfie vragen invoegen.
  • De video van je kandidaten kan je uiteindelijk bekijken in de kandidatenfiche onder de extra vragen.