Hoe koppel je Calendly (via Zapier) aan Jobtoolz?

Laat je kandidaten een interview inboeken via Calendly? Link dit dan automatisch aan Jobtoolz!

Dankzij onze integratie met Zapier kan je Jobtoolz met 2000+ andere applicaties koppelen. Zo laat je bepaalde zaken automatisch lopen.

Je kan hier gratis een Zapier account aanmaken, mocht je dat nog niet hebben. Via deze link kan je een account aanmaken op Calendly. Om deze Zap op te zetten heb je een betalende versie van Calendly nodig. Ga dus zeker eens na in jouw bedrijf of er al met Calendly gewerkt wordt.

Om te beginnen zal je jouw Jobtoolz account moeten koppelen aan Zapier, lees hier je dit kan doen. Hiervoor kan je naar het overzicht van onze Zaps gaan in, door hier te klikken. Je komt op onderstaande pagina terecht:

• Scroll wat naar onder tot je onderstaande Zap terugvindt:

• Klik op 'Try It', meld je aan op Zapier en je zal op onderstaande terechtkomen:

• Klik op 'Choose an account' en daarna op 'Connect a new account'
  • Geef de API key in (om te weten wat dit is kan je klikken op 'Zapier Integration page' zoals hieronder weergegeven):

• Klik op 'Test trigger' en op 'Continue'
  • Ga naar stap 2 en klik op Filter setup & testing - klik op 'Continue'

• Ga naar stap 3 en klik op 'Choose an account' om jouw Jobtoolz account te kiezen:

• Klik op continue en kies bij 'Company' opnieuw voor het correct bedrijf:

•  Ga naar de 4e stap en kies daar opnieuw voor het juiste account.
  • Klik op 'Continue' en daarna kies je opnieuw de juiste company

• Klik als laatste op 'continue & turn on zap'.