1. Help-pagina
  2. Jobtoolz voor Newbies (FAQ)

Handleiding: hoe kan je snel aan de slag met Jobtoolz?

Bekijk hier hoe je meteen aan de slag kan gaan met Jobtoolz.

Vacatures

1. Hoe voeg je een nieuwe vacature toe
  2. Hoe kan je een vacature archiveren
  3. Hoe kan je een vacature definitief verwijderen
  4. Hoe stel ik meldingen van nieuwe sollicitaties in bij een vacature?
  5. Hoe komt je vacature bij de juiste kandidaat terecht?

Campagnes

1. Start een nieuwe campagne
  2. Bekijk de statistieken van je campagne

Kandidaten beheren

1. Hoe voeg je handmatig een kandidaat in?
  2. Hoe voeg je kandidaten toe met de chrome extensie?
  3. Hoe kan ik een kandidaat niet weerhouden
  4. Hoe verstuur ik een mail naar een kandidaat
  5. Hoe nodig ik een kandidaat uit voor een interview?
  6. Hoe kan ik een kandidaat beoordelen?
  7. Hoe verplaats je een kandidaat van fase?
  8. Hoe verplaats je meerdere kandidaten van fase/vacature?
  9. Hoe geef ik een recruiter toegang tot 1 of meerdere vacatures?
  10. Hoe kan ik een persoon taggen zodat hij/zij meteen de kandidaat kan opvolgen?

Werken-bij site

1. Hoe voeg ik content toe op mijn werken-bij site?
  2. Hoe stel ik de brandkleuren in op mijn werken-bij site
  3. Hoe stel je je Logo & beschrijving in?

Vacatures

1. Hoe voeg je een nieuwe vacature toe:

Als je inlogt kom je standaard op de pagina 'jobs'.

• Klik hier op de groene knop 'nieuwe vacature' om een nieuwe vacature toe te voegen.

• Doorloop daar de 4 stappen om je vacature in te voegen.

• Stap 1. de omschrijving van de vacature kan hier worden ingevuld.
    • Stap 2. Stel je sollicitatieformulier samen. Hier kan je aanduiden welke informatie je wenst te ontvangen van de kandidaten. Dit kan door velden verplicht of optioneel te maken.

Je kan ook extra vragen toevoegen door onderaan te klikken op 'Nieuwe vraag toevoegen'
    • Stap 3. Stel hier je wervingsproces op. Dit kan volledig aangepast worden naar je eigen manier van werken. Aanpassingen kan je doen door op het potloodje te klikken. Er is een mogelijkheid om zaken te wijzigen (via het potlood), te verwijderen (vuilbak) en te verslepen (drie strepen).
      Ook hier is het mogelijk om een extra stap toe te voegen:
    • Stap 4. Hier kan je de vacature publiceren, onmiddellijk, of met een specifieke start- of einddatum..
    • In deze stap kan je ook kiezen op welke taalversie van de site de vacature wordt gepubliceerd

👆 Terug naar boven 👆

2. Hoe kan je een vacature archiveren:

Als je vacature ingevuld is en je wil die van je jobsite halen, dan kan je die archiveren. De vacature blijft in je archief, maar staat niet meer actief op je jobsite.

• Klik op de 3 bolletjes helemaal rechts bij een vacature.
      • Kies voor 'Vacature afsluiten'

• Je vacature is nu gearchiveerd en dus niet meer actief op je jobsite.

Om deze vacature opnieuw te activeren kan je bovenaan klikken op 'Toon archief':

• Klik opnieuw op de drie bolletjes en klik op 'Vacature opnieuw openen'

• Ga uit het archief om de actieve vacatures te zien. Dit doe je door opnieuw op 'Toon Archief' te klikken.

👆 Terug naar boven 👆

3. Hoe kan je een vacature definitief verwijderen

Van zodra een vacature gearchiveerd is kan je deze definitief verwijderen.

• Klik op 'Toon Archief'

• Klik op de 3 bolletjes rechts bij een vacature
      • Klik op 'Permanent verwijderen'

De vacature zal niet meer zichtbaar zijn en is volledig verwijderd.

Als je een vacature definitief verwijderd, zullen alle sollicitaties ook meteen verwijderd worden. Dit wordt niet meer weergegeven in de statistieken.

👆 Terug naar boven 👆

4. Hoe stel ik meldingen van nieuwe sollicitaties in bij een vacature?

Je kan per vacature kiezen om de meldingen ervan te krijgen. Je krijgt die dan zowel in-app als via mail, als er een nieuwe kandidaat solliciteert.

De meldingen inschakelen doe je zo:

• Klik op de gewenste vacature
      • Naast de titel kan je voor jezelf klikken op "meldingen inschakelen".

Eens je de meldingen bij een vacature hebt ingesteld, dan zal je een blauw belletje bij die vacature zien staan in je overzicht, zoals je op de screenshot hieronder ziet.

Meldingen inschakelen voor anderen:

Als je graag meldingen zou willen inschakelen voor collega's, dan kan je dit als volgt doen:

• Ga naar de gewenste vacature
      • Klik op het plusteken

Je zal onderstaande scherm te zien krijgen. Dit kan je gebruiken om recruiters de toegang te geven tot een bepaalde vacature, alsook om meldingen aan te leggen voor andere gebruikers.

• Klik op het belletje naas 'Geen toegang' om de meldingen voor die persoon aan te leggen.
      • Zodra dit belletje groen is liggen de meldingen voor die persoon aan.
      👆 Terug naar boven 👆

5. Hoe komt je vacature bij de juiste kandidaat terecht?

Alle vacatures die op Jobtoolz worden geplaatst worden automatisch verspreid over drie kanalen, namelijk Google for Jobs, Carreerjet & Monster

Dit verloopt volledig automatisch, maar uiteraard kan je nog een aantal zaken aanpassen, waardoor je de vindbaarheid verbetert.

Metadata:

Om te beginnen is het belangrijk dat de meta data volledig is ingevuld. Dit kan je doen op niveau van de werken-bij site alsook op niveau van de vacature zelf.

1. Hoe geef je de metadata in op niveau van de werken-bij site?

Hiervoor ga je naar de instellingen:

Klik op 'Metadata':

Vul een goede Titel en Beschrijving in:

Dit zal op onderstaande manier weergegeven worden op Google:

2. Hoe geef je de metadata in op niveau van de vacature?

Ga naar het overzicht van de vacatures:

Klik op het potlood van de vacature waarvoor je de metadata wil instellen:

De vacature wordt geopend, om de metadata in te geven scroll je helemaal naar onder:

Je geeft daar een goede meta titel & beschrijving in, dit zal zo verschijnen op Google for Jobs:

Lees hier meer informatie over hoe de vacatures verschijnen op Google for Jobs

Lees hier hoe je de vindbaarheid kan verbeteren op Google for Jobs

In bovenstaande artikels staan nog wat tips and tricks die je kan gebruiken. Daarnaast kan deze metadata ook gebruikt worden om de vacatures/werken-bij site te verspreiden over de sociale media kanalen.

1. De vacature delen op sociale media:

Je kan zelf heel snel je vacature verspreiden over je social media kanalen. Hiervoor ga je naar het overzicht van de vacatures:

Ga naar de vacature die je wenst te delen en klik bovenaan rechts op 'delen':

Volgende kader zal worden geopend:

Bovenaan kan je de link naar de vacature kopiëren. Deze link kan je meteen gebruiken om een post te maken over je verschillende social media kanalen. Daarnaast kan je ook meteen delen op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Campagnes

We maken jouw leven als recruiter een pak makkelijker. Instroom van goeie kandidaten is vaak een probleem, daarom kan je nu gebruik maken van onze data-gedreven campagne-builder!

Je kan voor al je vacatures in Jobtoolz in 1, 2, 3 een recruitment campagne opzetten. Dankzij Artificiële Intelligentie, gekoppeld aan reële data geven we onmiddellijk een aanbeveling van de beste kanalen voor elk van je openstaande vacatures.

Hieronder een kort stappenplan hoe dit in z'n werk gaat:

1. Ga naar de tab "campaigns"

• In de navigatie ga je naar onderstaand icoontje "campaigns":

• De eerste keer dat je als bedrijf hierop komt, dien je nog jouw hoofdkantoor op te geven. (Krijg je hier geen locaties in de dropdown, ga dan eerst even naar settings -> locaties en voeg daar je hoofdkantoor in)

2. Start een nieuwe campagne

• Klik bovenaan op de groene knop "start nieuwe campagne".
        • Hier kies je voor welke vacature je de campagne wil opzetten.
        • Daarna geef je nog wat extra info over de vacature & het gewenste profiel op. Doe dit zo accuraat mogelijk, zo kunnen we een perfecte aanbeveling doen van de beste kanalen voor deze vacature.
        • Klik op "opslaan en naar volgende stap". De aanbevolen kanalen worden nu ingeladen.
        • Je krijgt nu voor ieder kanaal de score te zien hoe goed je vacature daarop past. Je kan een keuze maken tussen deze aanbevolen kanalen, of een ander kanaal kiezen bij "alle kanalen".
        • Je krijgt voor elk kanaal dat je selecteert het verwachte aantal clicks te zien.

• Sla je keuze op.
        • In de laatste stap "review" kan je alles nog eens nalezen & bevestigen. Hier bevestig je de aankoop van deze campagne.

3. Bekijk live de statistieken van je campagne

• Als je campagne helemaal live staat, dan krijgt deze de groene badge "online", zoals op onderstaande screenshot:

• Klik op deze lopende campagne
        • Je kan nu de details van deze campagne bekijken, samen met de statistieken.

👆 Terug naar boven 👆

Kandidaten beheren

1. Hoe voeg je handmatig een kandidaat in?

Heb je een kandidaat die niet via je jobsite gesolliciteerd heeft, maar wil je die toch in je kandidaten database? Dat kan! 👇

• Klik op de vacature, waarbij je een kandidaat wil toevoegen.
        • Klik rechtsboven op de groene knop "kandidaat toevoegen".

• Vul de beschikbare gegevens in
        • Vink je 'Ik heb toestemming gekregen van de sollicitant om hun gegevens op te slaan en te verwerken' aan.

Opgelet: zorg ervoor dat je enkel gegevens gebruikt waarvoor je toestemming hebt.

👆 Terug naar boven 👆

2. Hoe voeg je kandidaten toe met de chrome extensie?

• Om de extensie toe te voegen kan je hier klikken om de extensie toe te voegen aan Chrome.
        • Klik op 'Add  to Chrome'

Je krijgt onderstaande te zien:

• Klik op 'Add extension'
        • Open je extensies door op onderstaande symbool te klikken in Chrome (dit staat rechts bovenaan) en kies voor de Jobtoolz extensie

Onderstaande scherm zal geopend worden:

• Klik op login - je kan je inloggen met de gegevens die je gebruikt om je aan te melden op Jobtoolz.
        • Klik op 'Sign in'
        • Kies de taal die je wenst te gebruiken:
        • Ga naar LinkedIn om het profiel op de zoeken van de persoon waarvan je de gegevens wenst op te halen.
        • Je kan meteen aan de slag door de extensie te openen, je zal nu onderstaande zien:

• De gegevens van de interessante persoon zullen automatisch worden geïmporteerd. Indien dit niet automatisch gebeurt kan je klikken op 'Importeer gegevens'.
        • Kies de vacature waaraan je de gegevens van deze persoon wenst toe te voegen

Nadat je toestemming hebt gevraagd aan deze persoon kan je onderstaande aanvinken en de gegevens 'Verzenden':

De gegevens zullen meteen ingevuld zijn in Jobtoolz, je kan deze bekijken door te klikken op 'view_candidate':

Je zal meteen naar de kandidatenfiche worden doorgestuurd:

👆 Terug naar boven 👆

3. Hoe kan ik een kandidaat niet weerhouden

• Ga naar de kandidaat in kwestie. Dit kan je op 2 manieren doen: ofwel zoek je hem in de gehele lijst met kandidaten in de tab 'applications' (dit doe je zo), ofwel zoek je de kandidaat tussen de kandidaten in de vacature.
        • Als je de kandidaat gevonden hebt, klik je op zijn/haar naam zodat het kandidatenformulier geopend wordt.

• Klik nu op het handje rechts bovenaan het scherm aangeduid in het geel op de foto hierboven.
        • Het handje wordt rood en de kandidaat wordt 'niet weerhouden'.

Als je hierop klikt krijgt de kandidaat geen automatische mail. Het is dus aangewezen om de kandidaat eerst een mail te versturen alvorens die niet te weerhouden. Hieronder vind je meer uitleg over hoe je een kandidaat een mail kan versturen.

👆 Terug naar boven 👆

4. Hoe verstuur ik een mail naar een kandidaat

• Ga naar de kandidaat in kwestie. Dit kan je op 2 manieren doen: ofwel zoek je hem in de gehele lijst met kandidaten in de tab 'applications' (dit doe je zo), ofwel zoek je de kandidaat tussen de kandidaten in de vacature.
        • Als je de kandidaat gevonden hebt, klik je op zijn naam zodat het kandidatenformulier geopend wordt.

• Klik nu op het envelopje rechts bovenaan het scherm om een mail te versturen. Het icoontje staat in het geel aangeduid op de foto hierboven. Het volgende scherm wordt geopend.

• Hier kan je nu de mail opstellen naar wens. Je kan gebruik maken van templates indien je dit wenst, of zelf een mail typen. (Wil je meer te weten komen over templates? Klik dan hier.)
        • Onderaan de mail heb je ook de mogelijkheid om een bijlage toe te voegen.
        • Doe nog enkele aanpassingen aan de mail indien nodig en klik op 'Verzenden'.

• De mail werd succesvol naar de kandidaat gestuurd.
        👆 Terug naar boven 👆

5. Hoe nodig ik een kandidaat uit voor een interview?

• Ga naar de kandidaat die je wil uitnodigen voor een interview en open de kandidatenfiche.
        • Klik nu op het agenda-icoontje rechts bovenaan het scherm om iemand uit te nodigen. Het icoontje staat in het geel aangeduid op de foto hierboven.

De basisgegevens voor het interview:

• Kies eerst het type interview (op locatie, telefonisch, online...) Afhankelijk daarvan vul je een locatie in.
        • Als je voor het interview nog extra recruiters wil uitnodigen kan dat bij "interviewer(s)".

Mogelijke tijdsloten opgeven

Je kan nu de duurtijd en één of meerdere tijdsloten opgeven waarop de kandidaat kan kiezen om het interview in te plannen.

Inhoud e-mail & bevestigingsmail

Hier kan je een template voor beide mails kiezen. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij er al een eerste standaard template ingestopt. Lees hier hoe je zelf een interview-template kan toevoegen voor je interview e-mails.

De mail om de kandidaat uit te nodigen bevat altijd onderaan een knop (zie voorbeeld hieronder).

Wanneer de kandidaat op die knop klikt, komt hij/zij op een pagina om één van de tijdsloten te kiezen en het interview te bevestigen. Deze pagina ziet er zo uit en wordt volledig aangepast aan je huisstijl:

Wanneer de kandidaat de afspraak bevestigdkrijg jij daar per mail & in de app een melding van. De kandidaat zal dan ook automatisch het bevestigingsmailtje krijgen.

👆 Terug naar boven 👆

6. Hoe kan ik een kandidaat beoordelen?

Je kan een kandidaat tijdens het interview beoordelen. Tijdens het interview kan je de vragen bij de hand nemen en deze invullen, alsook kan je de kandidaat meteen beoordelen op enkele competenties.
        Een kandidaat beoordelen doe je zo:

• Voor het interview start ga je naar de kandidaat waar je een interview mee zal hebben.

• Klik nu op 'Beoordeling aanpassen', het volgende scherm wordt geopend.

• Nu kan je kiezen om zelf een nieuwe competentie toe te voegen of om eerder ingestelde competenties toe te voegen. (Als je niet meer weet hoe je competenties kunt opslaan, klik dan hier.)
        • In dit voorbeeld kiezen we ervoor om competenties te importeren.

• Het is ook mogelijk om in éénmaal alle competenties van een bepaalde Tag in te voegen. (Bv: Alle competenties die belangrijk zijn voor de job 'boekhouder'.) Voeg hiervoor de Tag in kwestie toe.
        • Nu dat al je competenties klaar staan kan je je kandidaat beoordelen op deze competenties.

Wanneer je een lijst aan competenties toegevoegd hebt bij een kandidaat, dan wordt diezelfde lijst automatisch gebruikt bij alle andere kandidaten in die vacature.

👆 Terug naar boven 👆

7. Hoe verplaats je een kandidaat van fase?

Eén kandidaat naar een andere fase verplaatsen is zéér simpel. Er zijn zelfs 2 manieren!
        Eerste manier:

• Klik op de vacature waarin je de kandidaat naar een andere fase wilt verplaatsen.

• Klik en houdt de kandidaat in kwestie vast.
        • Versleep de kandidaat nu naar de gewenste fase.
        • Je krijgt een melding links onderaan dat de kandidaat succesvol werd verplaatst.

Tweede manier:

• Klik op de kandidaat die je wenst te verplaatsen.

• Klik op de knop in het oranje op het scherm hierboven. Kies nu naar welke fase je de kandidaat wilt verplaatsen.

• Klik op 'Verplaatsen'.
        👆 Terug naar boven 👆

8. Hoe verplaats je meerdere kandidaten van fase/vacature?

In sommige gevallen is het handig om in één keer meerdere kandidaten naar een andere fase of vacature te verplaatsen. Dit doe je zo:

• Zoek en selecteer de gewenste kandidaten. Je kan de kandidaten (1) selecteren in de vacature zelf, of (2) ze uit de volledige lijst met kandidaten selecteren in de tab 'applications'.

(1) Kandidaten van dezelfde vacature verplaatsen.

• Ga naar de gewenste vacature. Je ziet nu een overzicht van alle kandidaten en de fase waarin ze zich bevinden.
        • Selecteer de kandidaten door in het bolletje rechts van hun naam te klikken. Dit bolletje wordt groen als de kandidaat succesvol werd geselecteerd.

• Wanneer alle kandidaten geselecteerd zijn klik je op de knop 'Acties', rechts bovenaan het vacatureoverzicht.

• De volgende keuzemogelijkheden verschijnen. Kies hier nu voor de laatste optie: 'De geselecteerde kandidaten verplaatsen'.

• Nu heb je de mogelijkheid om de kandidaat naar een andere fase te verplaatsen. Je kan de kandidaat ook naar een andere vacature verplaatsen door op de titel van de vacature te klikken (hier Account manager) en hem meteen in de juiste fase plaatsen.

• Klik op 'Verplaatsen'.

(2) Kandidaten uit de gehele lijst met kandidaten verplaatsen.

• Ga naar de tab 'applications'. Je ziet nu een overzicht van alle kandidaten.
        • Selecteer nu alle kandidaten die je wenst te verplaatsen door in het bolletje links van hun naam te klikken. Dit bolletje wordt groen als de kandidaat succesvol werd geselecteerd.

Gebruik hiervoor de filter indien nodig. Weet je niet meer hoe je gemakkelijk kan filteren? Klik dan hier.

• Wanneer alle kandidaten geselecteerd zijn klik je op de knop 'Acties', rechts bovenaan.

• De volgende keuzemogelijkheden verschijnen. Kies hier nu voor de laatste optie: 'De geselecteerde kandidaten verplaatsen'.

• Nu moet je eerst de vacature selecteren naar waar je de kandidaten wilt verplaatsen.

• Nadat je de vacature geselecteerd hebt, selecteer je nu de fase waarin de kandidaten zich moeten bevinden.

• Klik op 'Verplaatsen'.

👆 Terug naar boven 👆

9. Hoe geef ik een recruiter toegang tot 1 of meerdere vacatures?

Als je een recruiter toegang wil geven tot (een) bepaalde vacature(s), dan moet je de meldingen van die vacature(s) inschakelen voor deze persoon.
        Wil je liever een recruiter toevoegen aan een specifieke kandidaat, lees dan hier hoe dat kan.

De meldingen inschakelen doe je zo:

• Klik op de gewenste vacature.

Je kan een recruiter toewijzen aan een vacature door op het plus teken te klikken bovenaan:

Je zal onderstaande te zien krijgen:
        De persoon Arne is een recruiter, deze zal standaard geen toegang hebben tot de vacature. Je kan daar kiezen voor 'alleen lezen' dan zal de recruiter de vacature met bijhorende kandidaten kunnen raadplegen maar niet bewerken. Als je kiest voor 'lezen en beheren' zal de recruiter ook de vacature kunnen bewerken en eventueel bij kandidaten opmerkingen plaatsen, ... Standaard staan de meldingen voor een recruiter af. Indien deze meldingen wenst te krijgen zal hij/zij dit nog moeten inschakelen. Lees hier hoe je meldingen kan inschakelen.

👆 Terug naar boven 👆

10. Hoe kan ik een persoon taggen zodat hij/zij meteen de kandidaat kan opvolgen?

Wil je een commentaar plaatsen bij een bepaalde kandidaat? Of een collega taggen omdat hij deze kandidaat zeker eens moet bekijken? Dat is allemaal mogelijk in de app!

Opmerking: Dit is niet zichtbaar voor de kandidaat!

Interne comments over een kandidaat plaatsen of een collega taggen doe je zo:

• Ga naar de kandidaat in kwestie.
        • Rechts op het scherm zie je de tijdslijn. Hier kan je interne comments plaatsen of een collega taggen.

• Om een collega te taggen typ je '@'. Kies iemand uit de lijst met actieve gebruikers:

• Klik op 'Verzenden'.

De persoon die je hebt getagd zal nu een mail ontvangen, met daarin de tekst die je hebt getypt:

Om meteen naar de kandidaat te gaan kunnen ze klikken op 'Bekijk sollicitatie in Jobtoolz'

👆 Terug naar boven 👆

Werken-bij site

1. Hoe voeg ik content toe op mijn werken-bij site?

Het opbouwen van een aantrekkelijke werken-bij site is zeer belangrijk om kandidaten aan te trekken. Hoe voeg ik nieuwe blokken toe?

Ga in de app naar de tab 'employer branding' (het verfborsteltje) links in de menubalk van de app.

• Je komt terecht in onze live editor en ziet dus onmiddellijk elke wijziging aan je jobsite.
        • Klik nu op een plusteken aan de linkerkant van je scherm op de plaats waar je een blok wil toevoegen.

• Het volgende scherm met alle mogelijk verschillende blokken wordt geopend.

• Klik op het type blok dat je wenst toe te voegen. Laat ons voor dit voorbeeld 'Galerij' nemen. Het volgende scherm wordt geopend.

• Het is zeer belangrijk om bovenaan het blok te activeren in de talen die je wenst!
        • Geef dan een titel aan het blok indien je dit wenst. Bijvoorbeeld: 'Onze laatste teamactiviteit'.
        • Indien je dit wenst kan je ook nog een beschrijving toevoegen. Bijvoorbeeld: 'We hebben een boksles gevolgd met ons gehele team'.
        • De gekoppelde items zijn de items die worden weergegeven op je werken-bij site. Daar staat nu natuurlijk nog niets.
        • Klik op 'Nieuwe toevoegen' om afbeeldingen toe te voegen. Het volgende scherm wordt geopend.

• Hier zijn er 2 mogelijkheden: ofwel versleep je de afbeeldingen naar het vakje, ofwel klik je op 'of klik hier om bestanden te kiezen'. De afbeeldingen worden automatisch geüpload.
        • Wanneer de gewenste afbeeldingen geüpload zijn klik je op 'Opslaan'.
        • Om de galerij nu te publiceren op je jobsite klik je onderaan nogmaals op 'Opslaan'. Je ziet meteen het resultaat van je galerij.

👆 Terug naar boven 👆

2. Hoe stel ik de brandkleuren in op mijn werken-bij site

Veel bedrijven kiezen als hoofdkleur van hun jobsite voor hun brand color. Maar hoe moet je dit nu instellen?

• Ga naar de tab 'employer branding' links in de menubalk van de app.

• Je komt terecht in onze live editor.

• Klik op het verfemmertje bovenaan je scherm.

• Klik nu op 'Brand color'. Hier kan je nu de unieke kleurencode ingeven.
        • Daaronder kan je ook het tekstkleur aanpassen als je dat wil.
        • Vergeet niet om rechts op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.

👆 Terug naar boven 👆

3. Hoe stel je je Logo & beschrijving in?

Het logo van je bedrijf bovenaan op je jobsite is natuurlijk een must.

• Ga naar de tab 'Settings' links in de menubalk van de app.
        • Je komt onmiddellijk terecht  bij de 'Bedrijfsinstellingen'.

• Hier kan je nu het logo van je bedrijf invoegen.

Hieronder kan je ook een beschrijving van je bedrijf toevoegen.

Deze beschrijving wordt dan telkens bovenaan het scherm weergegeven wanneer een kandidaat een vacature opent (zoals op het scherm hieronder). Daarna komt dan de beschrijving van de vacature zelf.

• Vergeet niet om achteraf op 'Wijzigingen opslaan' onderaan rechts te klikken.

👆 Terug naar boven 👆