1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor Jobtoolz gebruikers

Hoe kan ik meerdere vacatures snel met mijn interimkantoor delen?

Ontdek hier hoe je makkelijk meerdere vacatures in één keer kan delen met een interim- of selectiekantoor.

1. Ga naar de interim- en selectiemodule en klik op het kantoor waarmee je de vacatures wil delen.
  2. Klik op "Deel vacatures"
  3. Vink aan welke (extra) vacatures je met hen wil delen en klik op "Opslaan"
  4. Kies in de volgende stap welke info je nodig hebt van kandidaten die voorgesteld worden door het kantoor en klik op "Opslaan en naar volgende stap"
  5. In de laatste stap verstuur je een mail naar je kantoor om hen op de hoogte te brengen van de nieuwe vacatures. Je kan hiervoor een template gebruiken of de mail zelf typen. Klik daarna op "Bericht versturen".
  6. Nu is de vacature gedeeld met hen en vind je deze terug in het overzicht bij het kantoor.

Let op: de variabele kan je niet gebruiken wanneer je meerdere vacatures deelt. In dit geval typ je de vacaturetitel best zelf in het mailtje.