Hoe kan ik filteren op verantwoordelijke gebruiker bij mijn kandidaten?

In dit artikel leggen we uit hoe je efficiënt kan filteren op de verantwoordelijke gebruiker in de sollicitatiemodule.

• Ga naar Sollicitaties.
  • Klik op Filter toevoegen.
  • In het scherm dat opent zie je alle mogelijke filters die je kan toepassen op je statistieken. Klik hier op Verantwoordelijke gebruiker.
  • Kies de verantwoordelijke gebruiker waarop je wil filteren en klik daarna op Filter toepassen.
  • Je krijgt nu een lijst van alle kandidaten voor deze gebruiker.