Hoe kan ik filteren op vacatures bij mijn kandidaten?

In dit artikel leggen we uit hoe je efficiënt kan filteren op je verschillende vacatures in de sollicitatiemodule.

• Ga naar "Sollicitaties".
  • Klik op 'Filter toevoegen".
  • In het scherm dat opent zie je alle mogelijke filters die je kan toepassen op je statistieken. Klik hier op "Vacature".
  • Kies de vacature(s) waarop je wil filteren. Aan de hand van het menu of de symbolen naast de naam van de vacatures kan je zien of deze gepubliceerd, ongepubliceerd of gearchiveerd zijn. Je kan de naam van de vacature ook intypen en uit de resultaten kiezen.
Gepubliceerd Ongepubliceerd Gearchiveerd
  • Klik de vacature(s) aan en klik daarna op "Filter toepassen".
  • Je krijgt nu een lijst van alle kandidaten voor deze vacature(s).