Hoe kan ik filteren op mijn vacatures?

In dit artikel leggen we uit hoe je efficiënt kan filteren op verschillende informatie van een vacature.

Heb je verschillende pagina's aan vacatures dat je door het bos de bomen niet meer ziet? Met behulp van onderstaande filters krijg je een overzicht van de nodige vacatures!

• Ga naar Vacatures.
  • Klik op Filter toevoegen.
  • In het scherm dat opent zie je alle mogelijke filters die je kan toepassen op je statistieken :
    • Datum
      Filter op specifieke periodes om te zien wanneer een vacature aangemaakt, gepubliceerd of gearchiveerd werd.
    • Motivatie vacature
      Filter op de reden waarom een vacature aangemaakt of afgesloten werd.
      Lees hier hoe je een motivatie van aanmaak of stopzetting toevoegt op een vacature.
    • Locatie
      Filter op de specifieke locatie waar de kandidaat tewerkgesteld zal worden via vestigingen of kies om een overzicht te krijgen van alle vacatures die in een specifieke provincie gevestigd zijn via regio's.
    • Verantwoordelijke gebruiker
      Filter op de verantwoordelijke gebruiker van de vacature.
      Lees hier hoe je een gebruikers als verantwoordelijk kunt aanduiden van een vacature.
    • Tags
      Filter op de tags die je aan de vacature hebt gehangen om hier intern op te kunnen filteren.
      Lees hier hoe je een tag kan geven aan je vacature.