1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor Jobtoolz gebruikers

Hoe kan ik een interimkantoor laten weten dat een kandidaat afgewezen werd?

Ontdek hoe je snel aan een kantoor laat weten dat hun kandidaat afgewezen werd.

1. Ga naar de kandidaat die je wenst af te wijzen.
  2. Klik op het rode handje rechtsbovenaan.
  3. Hierna krijg je een pop-up op je scherm. Hierin kan een reden voor het niet weerhouden aanduiden en extra info invullen voor zowel intern als extern voor het kantoor. Enkel de informatie die je bij "Uitleg voor externe partner" ingeeft wordt doorgeven aan het kantoor.
  4. Wanneer je deze hebt ingevuld klik je op "Naam Kandidaat niet weerhouden"
  5. Nu is er een e-mail verstuurd naar het kantoor dat de kandidaat afgewezen werd. De feedback die je meegaf kan het kantoor raadplegen bij hun kandidaat.