Hoe kan ik een discrete vacature opmaken?

Lees hier hoe je een ongepubliceerde vacature intern of met interimkantoren kan delen.

Intern delen

• Om een ongepubliceerde vacature te delen ga je naar het overzicht van de vacatures
  • Ga naar de vacature die je wenst te delen
  • Klik op de titel van de vacature
  • Klik in het volgende scherm op "Bekijk voorbeeld"
  • Hierna opent een nieuw tabblad. De URL van deze pagina kan je intern delen. Via deze link kan de vacature bekeken worden en kan er ook gesolliciteerd worden. Kandidaten kan je zo meteen in Jobtoolz beheren.

Discreet delen met een interimkantoor

Hier kan je terugvinden hoe je je vacature discreet kan delen met interim- en selectiepartners.