1. Help-pagina
  2. Interim- en selectiemodule
  3. Interim- en selectiemodule voor Jobtoolz gebruikers

Hoe informeer ik de interimkantoren wanneer een vacature afgesloten wordt?

Lees in dit artikel hoe je een externe partner kan laten weten dat een vacature afgesloten werd.

• Ga naar Vacatures.
  • Klik op de 3 bolletjes bij een vacature en kies vacature archiveren.
  • In het scherm dat opent zal je zien dat je een motivatie van stopzetting zal kunnen aanduiden alsook de toggle E-mail sturen naar je recruitment partners.
  • Vink deze aan.
  • Nu heb je de mogelijkheid om een mail op te stellen naar alle interimkantoren waarmee de vacature gedeeld werd.

Krijg je de toggle niet te zien om een e-mail te sturen naar je externe partners? Dan werd deze vacature nog niet gedeeld met partners.