Hoe nodig ik meerdere kandidaten uit voor een interview?

Heb je verschillende kandidaten in de running voor een interview? Nodig ze allemaal gemakkelijk in één actie uit.

• Ga naar het wervingsproces van de vacature en selecteer daar de kandidaten die je wil uitnodigen voor een interview.
  • Rechtsboven wordt "acties" aanklikbaar. Kies daar voor "Start een interview met de geselecteerde sollicitaties"

Vul zoals gewoonlijk de basisgegevens voor het interview in:

• Geef een titel aan je interview.
  • Kies het type interview (op locatie, telefonisch, online...) Afhankelijk daarvan vul je een locatie in.
  • Als je voor het interview nog extra recruiters wil uitnodigen kan dat bij "interviewer(s)".
  • Je kan nu de duurtijd opgeven en evenveel (of meer) tijdsloten als kandidaten die je uitnodigt.
  • Tot slot kan je een template voor de uitnodiging en bevestigingsmail kiezen. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij er al een eerste standaard template ingestopt. Lees hier hoe je zelf een interview-template kan toevoegen voor je interview e-mails.

Elke kandidaat zal apart een uitnodiging ontvangen voor het interview. Wanneer één kandidaat een specifiek tijdslot kiest zullen de andere kandidaten dit tijdslot niet meer kunnen selecteren

• De mail om de kandidaat uit te nodigen bevat altijd onderaan een knop (zie voorbeeld hieronder).
  • Wanneer de kandidaat op die knop klikt, komt hij/zij op een pagina om één van de tijdsloten te kiezen en het interview te bevestigen.
  • Wanneer de kandidaat de afspraak bevestigdkrijg jij daar per mail & in de app een melding van. We geven ook de mogelijkheid om de afspraak meteen toe te voegen aan je agenda.

• De kandidaat zal dan ook automatisch een bevestigingsmail krijgen. Hierin plaatsen we alle details nog eens op een rijtje en krijgt de kandidaat nogmaals de optie om de afspraak toe te voegen aan zijn/haar agenda.