Hoe kan ik mijn wachtwoord zelf wijzigen?

Ontdek hier hoe je zelf je wachtwoord kan wijzigen.

Wil je graag zelf je wachtwoord instellen? Dan kan je het wachtwoord snel en eenvoudig wijzigen:

• Klik rechts bovenaan in de app op je bedrijfsnaam.
  • Klik op 'Gegevens wijzigen' onder de naam van de gebruiker.
  • Het scherm met 'gebruikersprofiel' wordt geopend. Als je naar onderen scrolt, kom je bij "wachtwoord wijzigen
  • Vul je huidig wachtwoord in en 2x je nieuwe wachtwoord ter bevestiging.
  • Klik op "Wijzig mijn wachtwoord" om op te slaan.

Ps: Wist je dat je ook een tweestapsverificatie kan instellen om je account nog beter te beveiligen? Lees hier hoe je dat doet!