Het logo van je bedrijf bovenaan op je jobsite is natuurlijk een must.

• Ga naar de tab 'Settings' links in de menubalk van de app.
  • Je komt onmiddellijk terecht  bij de 'Bedrijfsinstellingen'.
  • Hier kan je nu het logo van je bedrijf invoegen.

Hieronder kan je ook een beschrijving van je bedrijf toevoegen.

Deze beschrijving wordt dan telkens bovenaan het scherm weergegeven wanneer een kandidaat een vacature opent. (Zoals op het scherm hier onder) Daarna komt dan de beschrijving van de vacature zelf.

• Vergeet niet om achteraf op 'Wijzigingen opslaan' onderaan rechts te klikken.