Soms is een kandidaat nu éénmaal niet geschikt voor een vacature. Dan kan je deze kandidaat als 'niet weerhouden' markeren, dit betekent de kandidaat weigeren voor de vacature.

• Ga naar de kandidaat in kwestie. Dit kan je op 2 manieren doen: ofwel zoek je hem in de gehele lijst met kandidaten in de tab 'applications' (dit doe je zo), ofwel zoek je de kandidaat tussen de kandidaten in de vacature.
  • Als je de kandidaat gevonden hebt, klik je op zijn naam zodat het kandidatenformulier geopend wordt.
  • Klik nu op het handje rechts bovenaan het scherm aangeduid in het geel op de foto hierboven.
  • Het handje wordt rood en de kandidaat wordt 'niet weerhouden'.