Ben je onder de indruk van het CV van 1 van je kandidaten? Aarzel dan niet om hem een uitnodiging voor een interview te sturen! Een uitnodiging versturen doe je zo:

• Ga naar de kandidaat die je wil uitnodigen voor een interview en open de kandidatenfiche.
  • Klik nu op het agenda-icoontje rechts bovenaan het scherm om iemand uit te nodigen. Het icoontje staat in het geel aangeduid op de foto hierboven.

De basisgegevens voor het interview:

• Kies eerst het type interview (op locatie, telefonisch, online...) Afhankelijk daarvan vul je een locatie in.
  • Als je voor het interview nog extra recruiters wil uitnodigen kan dat bij "interviewer(s)".

Mogelijke tijdsloten opgeven

Je kan nu de duurtijd en één of meerdere tijdsloten opgeven waarop de kandidaat kan kiezen om het interview in te plannen.

Inhoud e-mail & bevestigingsmail

Hier kan je een template voor beide mails kiezen. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij er al een eerste standaard template ingestopt. Lees hier hoe je zelf een interview-template kan toevoegen voor je interview e-mails.

De mail om de kandidaat uit te nodigen bevat altijd onderaan een knop (zie voorbeeld hieronder).

Wanneer de kandidaat op die knop klikt, komt hij/zij op een pagina om één van de tijdsloten te kiezen en het interview te bevestigen. Deze pagina ziet er zo uit en wordt volledig aangepast aan je huisstijl:

Wanneer de kandidaat de afspraak bevestigd, krijg jij daar per mail & in de app een melding van. De kandidaat zal dan ook automatisch het bevestigingsmailtje krijgen.